Beauty Baby That's all

Het mooiste cadeautje voor je haar + giveaway

Zelf doe ik bewust niet heel veel met stylingtools maar voor mijn werk als blogger zit ik regelmatig in de stoel voor visagie én haar. Hierbij komen de nodige stijltangen en föhnborstels voorbij wat natuurlijk mega slecht is voor mijn haar. Ik merkte ook echt dat de kwaliteit van mijn haar achteruit ging en het redelijk ‘stressed out’ was.

‘Care Miracle Elixir’

Maar door mijn samenwerking met het haarmerk Keune mocht ik kennis maken met hét nieuwe wondermiddeltje op de markt, namelijk de ‘Care Miracle Elixir’ dat gebruikt wordt in een luxe salonbehandeling. Deze behandeling is helemaal customized omdat je de boosters in alle vijf de maskers van de ‘Care’ lijn van Keune kunt gebruiken. Bij mij werd het ‘Care Nutrition Mask’ gebruikt. Dit masker verbetert de elasticiteit van het haar en verzorgt, versterkt en geeft glans. In vier stappen zou mijn haar twee keer zo zacht moeten zijn en m’n haarschade tot wel 80% minder! Ik was toch altijd een beetje sceptisch tegenover keratinebehandelingen omdat ik dacht dat je net zo goed een voedend masker kan gebruiken. Maar niets is minder waar. Zoals je in de video kunt zien is het verschil onwaarschijnlijk groot. Deze video is alweer een paar maanden geleden opgenomen en nog steeds voel en zie ik de resultaten van deze behandeling. Natuurlijk moest ik het wel goed bijhouden en kreeg ik de ‘Keratin Spray’ mee naar huis. Yes, dit betekent dat je het perfecte resultaat zo lang mogelijk kan behouden. Hoe ideaal?

Giveaway ‘Care Miracle Elixir’ behandeling

Nou mag ik ook nog een salonbehandeling van Keune weggeven! Wil je meedoen? Klik dan even hier of hier en tag je beste vriendin. Wie weet zit je binnenkort samen met je BFF in de stoel voor een heerlijke behandeling en ga je door het leven met zijde zacht haar ;-)

Geef een reactie

Top this week