Fashion File That's all

10x de mooiste herfstjassen

Het is oktober, dat betekent dat we het zonnetje nu definitief achter ons moeten laten in Nederland. Toch is oktober mijn favoriete maand. Ik ben namelijk jarig in oktober (1) en mijn lieve bff ook (11) dit betekent fijne etentjes en veel glaasjes Valpolicella Ripasso die worden weggetikt deze maand. En geef toe, die gekleurde blaadjes die van de bomen vallen geven toch ook wel weer iets sprookjesachtigs. Hoewel de typische herfst dingen zoals warme truien en kopjes thee dan weer niet mijn ding zijn heb ik wel een grote liefde voor herfstjassen. Ik had vroeger in september al een kriebel in mijn buik omdat ik wist dat ik in oktober altijd een mooie jas uit mocht zoeken. Dus bij deze, tien winterjassen die je aan wil en die vind je allemaal hier.

  1. The Teddy Club(BA&SH) 

2. Marshmellow Chique (Isabel Marant) 

3. Cape Town (See by Chloe)  

4. Classic (ba&sh) 

5. The Black Bomber (Filippa K) 

6. Laquer (All Saints) 

7.  The Classic Trenchcoat (All Saints)8. Bakard jack (Maje)

9.  The Rain Coat (Rains)

10. Black Rain (Calvin Klein Jeans)

 

Geef een reactie

Top this week