Beauty Baby That's all

Anti frizz in de heatwave

Tropische temperaturen hier in Nederland. Mij hoor je niet klagen hoor. Ik zit lekker ala Sarah Jessica Parker op m’n laptopje te tikken bij m’n favoriete cafeetje in Arnhem, de Babo. Lekker buiten, met ijskoffie op links en agenda op rechts. Wat is het toch heerlijk om voor jezelf te werken. Twee vrouwtjes die uberhaupt niet aan het werk zijn hoor ik lekker tegen elkaar drammen over het weer. Mevrouw A: ‘Warm he?!’ Mevrouw B: ‘Naaaaaah niet te doen toch, wat een hitte!’ – ‘Vooral voor mijn haar’ zucht mevrouw A.
Ja, dat haar in de zomer is wel een dingentje. Gelukkig heb ik wat fijne tips voor je zodat het niet gaat terror-frizzen in deze éeeenorme hitte hier in Nederland. Zucht, meer mensen zouden mijn blog moeten lezen ;-)

Hamptons hoedje
De meest fashionable en de meest makkelijke oplossing voor frizzy hair. Een hoedje of een shawl in je haar. Ziet er onwijs Hamptons achtig uit en is verbergt je pluizige bos.

Pamper avondje
Een keer in de week een pamper avondje voor je haar (en jezelf). Kaarsje aan, maskertje op het gezicht én maskertje in het haar. Mijn favoriet is de Care Collor Brillianz van Keune. Ruikt ook zo lekker!

Deppen
Omdat we allemaal zo gehaast zijn gaan we na het wassen van het haar vaak als een gek ons haar droogwrijven. Probeer eens te deppen (het liefst met een handdoek gemaakt uit microfiber). Wees lief voor je haar dan is dat het ook voor jou.

Olie
Ik HOU van olie! Vooral van de Care Satin Oil Treatment van Keune. Deze olie ontklit, verzorgt en geeft je haar ook een mooi glansje terwijl het niet vet of zwaar maakt. Het zorgt ervoor dat je haar goed is gehydrateerd. Hoe droger het haar, hoe groter de kans op frizz. Met een olie houd je het vochtbalans op peil.

Treatment
Hier kan je alles lezen over mijn treatment. Dit is ook een van de redenen dat ik niet loop te klagen met dit weer. Nog steeds profijt van deze behandeling. ☺

Zo, en nu gewoon gaan genieten van dat weer!

Geef een reactie

Top this week