Beauty Baby That's all

3x Chanel beauty geheimen

Laat het duidelijk zijn dat ik verliefd ben op het merk Chanel. Dus misschien ben ik een beetje bevooroordeeld. Maar lieve mensjes, ik heb weer fijne producten getest die nu ook zeker op jou vakantie verlanglijstje horen te staan.

Hydra Beauty Flash

Je huid verzorgen in een warm klimaat is natuurlijk essentieel maar naast de standaard verzorging heeft het ook nog een klein extraatje nodig. Naast je dag- en nacht creme is dit een heerlijke balm die de huid een instant boost van hydratatie geeft. Iets wat je huid zeker kan gebruiken na lange dagen in de zon. Ook handig om deze balsem af en toe aan te brengen op droge plekjes.

Hydra Beauty Essence Mist

Na een uurtje in de zon liggen heb je vaak wat verfrissing nodig. Eerder waren de ‘Evian mist sprays’ niet bij me weg te slaan. Maar een ‘Chanel mistje’ over je huid is natuurlijk het beste wat er bestaat. Deze geconcentreerde nevel hydrateert, beschermt en verkwikt. Enige nadeel: Iedereen wil ‘m van je lenen.

Le Rouge Crayon de Couleur

Deze perfecte stiftjes zijn de nieuwste aanwinst van Chanel. Mooie kleuren a la Coco en een fijne textuur. Dit zijn blijvertjes! Voor in de strandtas én in de avond tas.

Geef een reactie

Top this week