Fashion File That's all

Carre Couture perstrip naar Antwerpen

Een paar weken geleden plopte er een fijn mailtje in m’n inbox: ‘Hey Daph, wil je mee op persreis naar Antwerpen voor het nieuwe designer platform Carre Couture?’ Hier was natuurlijk maar een antwoord op te geven. Dus dinsdagochtend zat ik in de Thalys naar Antwerpen met twee andere dutchies Frederique van FableFrique en Liza van het blog Liza Chloe.

We werden op Antwerpen Centraal opgehaald met een taxi en naar een prachtig kasteel gebracht. Hier hadden we een interview en een fotoshoot voor het nieuwe designer platform ‘Carre Couture’. Dit is meer dan een zomaar een site waar prachtige designer items te koop zijn. Deze juweeltjes komen uit verschillende boetieks geselecteerd door de beste stylisten. We konden dus uit de beste couture items kiezen om onze outfit samen te stellen voor de shoot. Je begrijpt, dat dit was geen moeilijke opgave was. Na de shoot gingen we naar het hotel ‘Les Nuits’, toevallig is dit mijn favo hotel in Antwerpen en was ik hier al een aantal keer geweest met vriendlief. Hier gingen we onszelf snel klaar maken voor het dinner bij Graanmarkt 13. Een aantal overheerlijke gangen en rode wijntjes verder kon ik voldaan in het hotel bedje gaan liggen.

Als afsluiter gingen we de volgende dag na het ontbijt een bezoekje brengen aan het Mode Museum in Antwerpen waar we de expo van de Hermès-collecties van Martin Margiela hebben bewonderd en overduidelijk de verbanden konden zien met zijn eigen label Maison Martin Margiela dat uiteraard ook een podium kreeg in het MoMu. Uiteraard konden we Antwerpen niet verlaten zonder een fijne shopsessie bij de winkel Renaissance ;-).

Hieronder het resultaat van de shoot. Mijn trui is van Isabel Marant de jurk met het fijne tijgerprintje van Saint Laurent en de sunnies zijn van Dior. Die prachtige muiltjes heb ik geleend van collega blogger Liza Chloe, deze zijn van Proenza Schouler.

Geef een reactie

Top this week