Beauty Baby That's all

Crazy about Saint-Tropez, de nieuwe geur van Bedouin

Ze zeggen dat je voor je dertigste je signature parfum moet vinden. Nou heb ik dus nog zes jaar before the Big 3-0 strikes én ben ik gezegend met een baan waarvan nieuwe parfums proberen tot mijn werkzaamheden behoort. Maar mijn probleem is dat ik altijd te veel lekker vind en spray dan het liefst ook drie geuren te gelijk op omdat ik niet kan kiezen. Die ‘I want it all’ mentaliteit betekent dat ik vaak rondloop met een walm van zoetigheid om me heen en daar wordt niet iedereen even blij van.

Gelukkig heb ik nu een parfum ontdekt waarbij ik niet veel anders meer nodig heb. Namelijk het parfum van Boudouin dat heet ‘Saint Tropez’. Alleen door de naam van het havenplaatsje aan de Côte d’Azur weet je dat je deze geur wil uitproberen. De topnoten van het parfum bestaan uit Musk, Citroen en Vijgen. Ook was ik blij dat er Amber en Musk in zat. Dit zijn namelijk mijn favoriete noten voor in de basis.

Leuk om te weten: Het merk is opgericht door drie Nederlandse mannen met een enorme passie voor reizen en parfums. Hun staan voor de quote: “Traveling is the only thing you can buy that makes you richer” en laat ik het hier nou absoluut mee eens zijn!

Ook kan je de geur delen met manlief want deze is unisex. Overigens vind ik het woord unisex niet echt meer nodig in de parfumwereld. Ik spray gewoon op wat ik lekker vindt welk labeltje er ook aan vast zit. Wat inmiddels wel duidelijk is; deze geur is het proberen waard. Het heeft ook een parfum concentratie van dertig procent waardoor je deze de hele dag, avond en nacht ;-) ruikt.

Deze is exclusief te bestellen bij mijn favo beauty webshop MYSC.nl. Enjoy!

Geef een reactie

Top this week