That's all

Dé perfecte rode lippenstift van Lancôme

Er zijn een aantal dingen die essentieel zijn in het leven van een vrouw. Zoals een perfect zwart leren jasje, die speciale it bag, een witte blouse én de perfecte jeans die zo goed aansluit waardoor het bijna lijkt alsof die voor je is gemaakt. Maar naast al deze perfecte basics is er ook zoiets als de rode lippenstift. Het wapen om elke man te laten knikken op z’n knieën. Misschien komt het omdat de kleur rood de kleur van passie en liefde is. Of wordt het juist als sexy gezien omdat het de vorm van je lippen zo goed accentueert? Zodat ze daar naar blijven kijken..

Anyways als je de plank niet goed mis wil slaan zijn er een paar dingen belangrijk aan de juiste rode lippenstift. 1. Deze moet niet te matte/droog zijn. Helemaal niet sexy als je lippen van die velletjes krijgen doordat deze zó droog zijn. 2. Een rode lipliner is vaak wel handig om de lippenstift perfect te zetten. Zie het als een kleurplaat (binnen de lijntjes blijven;-)) 3. Daarna altijd even op een servetje happen na het aanbrengen. Niks is oncharmanter als een vrouw die meer lippenstift op haar tanden heeft zitten dan op haar lippen.

Mijn favoriet is de L’absolu Rouge van Lancôme en dan de kleur Caprice. Ook heeft Lancôme de beste liners (Le lip liner) zodat je lippenstift op de juiste plek komt te zitten.

Processed with VSCO with j5 preset

 

Geef een reactie

Top this week