Lifestyle That's all

Everything but the kitchen-sink

Je koffer inpakken zou iets leuks moeten zijn. Het betekent toch het begin van een vakantie en wie heeft daar nou geen zin in? Maar wat een koffer inpakken zo uitermate vrouwonvriendelijk maakt is een maximaal aantal kilo’s en een bagagelimiet. Het liefst zouden we al ons hebben en houwen meenemen (Everything but the kitchen sink). Daarnaast stoppen we stiekem die extra paar bikini’s en de bijna vergeten shampoo vlug bij manlief erin. Hoe zorgen wij chaotische vrouwen met té veel kleding en keuzes nou voor een georganiseerde koffer? Ik deel graag met jullie mijn anti-stress beleid voor een vakantie of weekendje weg.

  1. Perfecte koffers scheelt de helft.

Dit is echt het halve werk. Sinds ik mijn setje van Samsonite via Duifhuizen heb is mijn koffers pakken een stuk leuker. Ze zijn naast dat ze je nonchalante airport look helemaal afmaken ook nog eens mega praktisch. Een fijn TSA slot, 4 wieltjes waardoor je comfy en sophisticated erbij kan lopen tijdens het reizen en het er niet uitziet alsof je in Cherssonisos dropshotjes gaat wegtikken.

  1. Online hulp

Ken je dat? Net voordat je gaat slapen nog een paar niet vergeten in je notities krabbelen. Vaak is dit een oplader, de pil of je make-up tas die je in de ochtend nog nodig hebt. Bij de app Packing Pro heb je verschillende paklijstjes voor verschillende vakanties. Ideaal.

  1. Mix en match

Probeer zoveel mogelijk dingen mee te nemen die je lekker kunt combineren. Dus niet die mooie roze velvet hakken die meteen een boel ruimte in beslag nemen en je alleen bij dat ene setje aan wil. Niet. Doen.

  1. Handbagage

Probeer in je handbagage ook wat setjes en extra ondergoed mee te nemen. Voor het geval je ergste nachtmerrie uitkomt (het kwijtraken van je koffer) heb je iig nog wat achter de hand. Vriendinnetje van mij zat namelijk 4 dagen op een cruise in een leren broek met 40 graden haar eigen ondergoed te wassen. Wil je niet.

  1. Stoffen

Een klein stoffen lesje: Kasjmier en zijde kan je makkelijk opvouwen. Dat kreukelt wel snel maar mocht je geen strijkijzer op vakantie hebben. Je kan ook je verkreukelde items in de douche hangen, de straal op standje sambal en je hebt je personal stomer.

 

Dit artikel is gesponsord door Duifhuizen

Geef een reactie

Top this week