Mommy Time That's all

Guestblogger Frontrowmum / Winter Wonderland met Stokke

StokkeWat is jouw favoriete item om te stylen? Je huis? Je kleding? Je hond? Nou, ik heb iets nieuws voor je. Tegenwoordig kun je ook je kinderwagen stylen! En hoe!

Ik mocht mijn Stokke Trailz stylen met de Winter Kit. Een té gaaf vachtrandje (echt schapenvacht) voor aan de zonnekap, met handschoenen waar ook het vachtrandje weer in terugkomt en een wind/regen-hoes. Je kunt kiezen uit wit, zwart of beige. Ik houd van beige, maar mijn originele set is al beige, dus ik ga voor zwart. Deze kleur is natuurlijk altijd goed om mee te matchen en een echte winterkleur. Je kunt eventueel ook het vachtrandje eraf laten en dan heb je gewoon een zwarte sleeve. Bij de set krijg je ook een speciale kam om je vachtje te verzorgen. Er is echt overal aan gedacht. Tegen de wind is er een hoes die over de benen van je kindje geklikt kan worden met knopen aan de zijkant. Deze is tevens ook regenproof. Het voordeel van deze wintersleeve tegenover de gewone sleeve vind ik dat hij beter schoon te houden is. Door de gladde stof kun je het makkelijk met een doek afnemen.Stokke

StokkeOm mijn kinderwagen netjes te houden vervoer ik deze tijdens vakanties in de Pram Pack van Stokke. Dit is een reistas voor je kinderwagen. Ideaal voor als je gaat vliegen, want dan weet je zeker dat je wagen niet beschadigd. Je hebt vast wel eens gezien hoe vliegveldpersoneel met koffers om gaat (of meegemaakt door dergelijke krassen op je bagage) en wilt natuurlijk niet dat je wagen waar je zo zuinig op bent hetzelfde ondergaat. Met de Pram Pack weet je zeker dat je Stokke stroller zo mooi blijft als hij was. Voor het vliegen heb ik hem nog niet gebruikt. Mijn vriend heeft nogal vliegangst, dus we pakken liever de auto. Aangezien de kofferbak met vakanties nogal volgeladen wordt vind ik de Pram Pack ook hiervoor een ware uitvinding. Ik duwde altijd alles flink aan om nog de laatste beetjes in de kofferbak te krijgen en was dan bang om de wagen of de buitenbekleding te beschadigen van de kinderwagen. Nu ik de wagen in de Pram Pack had hoefde ik hier niet bang voor te zijn. Nog een voordeeltje: in de kinderwagen kun je nog wat bagage stoppen zoals luiers, dus extra ruimte voor een extra setje kleding en schoenen in je tas ;-)
Stokke

De WinterKit shop je hier: Stokke Winter Kit

En de PramPack shop je hier: Stokke Pram Pack

Geef een reactie

Top this week