Mommy Time That's all

Guestblogger Frontrowmum/Mommy musthaves

Is zwanger zijn een trend? Het lijkt wel alsof er een babyboom is onstaan in mijn vriendenkring. Ik zelf wil er nog even niet aan denken. Maar ik kan me voorstellen dat tussen mijn doelgroep een paar hot momma’s zitten die er wel graag over lezen. Daarom heb ik mijn lieve vriendinnetje aka hot momma herself ingeschakeld om jullie te voorzien van wekelijkse bla bla over baby’s, moeder zijn en er ondertussen ook nog eens smoking hot uitzien. Bij deze, de nieuwe gastblogger van Daphisticated genaamd: Frontrowmum.

Guestblogger-Frontrowmum

Favorite babyproducts

Als aanstaande moeder is het heel moeilijk om de juiste producten uit te kiezen voor je baby. Er is zoveel keuze. Ik weet nog dat ik ter oriëntatie naar een babywinkel ging en echt mijn ogen uit keek. Er was van alles zóveel! Tien verschillende wipstoelen, 15 verschillende kinderwagens en ontelbaar veel verschillende dekentjes… Waar moest ik beginnen? Gelukkig had ik vriendinnen die al moeder zijn en heb ik hen om advies gevraagd. Eén van mijn vriendinnen had zich namelijk goed voorbereid voordat haar kleine werd geboren en had van alles het beste gekocht. Hiervoor heeft ze goede research gedaan. (Thanks Nada ;-) ). Ik heb dus veel van haar tips opgevolgd. Verder heb ik zelf veel gekeken naar of de producten die ik graag wilde daadwerkelijk goed waren en of de prijs-kwaliteit verhouding een beetje oké was. Want echt… Babyspullen zijn zo duur! Als je wilt kun je er een fortuin aan uitgeven.

Nu hier dus… Tromgeroffel… Al mijn favoriete babyproducten!

Stokke Trailz– Deze kinderwagen kreeg ik om uit te testen toen ik net begon met mijn blog. Ik ben voor Stokke gegaan, omdat het merk bekend staat om de goede kwaliteit. Daarnaast zijn mijn vriend en ik vrij lang en heb je dus een hoge kinderwagen nodig, ten minste, dat vind ik wel handig. De Stokke Trailz heeft nog een reden dat hij hoog is: zo houd je altijd contact met je kindje en hoef je niet ver te bukken om je baby een liefdevolle lach te geven of aan te raken. De terreinwielen zijn ideaal, dus ik banjer overal doorheen ;-) .

Sleepyhead– De Sleepyhead is echt mijn meest gebruikte item. Costes slaapt er in, ligt er in te chillen op de bank en als ik ga douchen leg ik haar er in op de grond. Als ik op visite ga bij vrienden of familie neem ik de Sleepyhead ook mee, want zo heb je altijd een bedje bij je. Costes slaapt heel onrustig (veel bewegen met armen en benen) en door de Sleepyhead slaapt ze een stuk rustiger en daardoor ook langer. Als we op vakantie gaan, gaat hij ook mee, want ook daar kun je haar er overal in leggen.

Bloom Fresco– Er is zoveel keuze tussen kinderstoelen. Voordat ik zwanger was, was mijn oog al gevallen op de Bloom Fresco, want wat is het een beauty. Ik wist dus ook zeker dat ik deze stoel wilde hebben! Ik gebruik de stoel dagelijks. Bij alle eetmomenten zet ik Costes in haar stoel aan tafel. Ze vindt het heerlijk om er in te zitten en lekker rond te kijken. Als ik ga koken zet ik haar in de keuken en kan ze meekijken met wat ik aan het doen ben. De stoel staat nu nog in de ligstand, dus ik ben benieuwd hoe het gaat als ze straks zelfstandig kan zitten en vast voedsel krijgt. Dan wordt er gegeten vanuit deze stoel en ik hoop dat ik dan nog net zo tevreden ben. Ik denk wel dat ik dan het stoffen deel er uit haal, want anders kan ik die elke dag wassen…

Overslagrompers– Dit is iets waar je van tevoren niet over nadenkt, want een romper is een romper toch? Nou, niet dus! Ik zweer bij overslagrompers. Normale rompers gaan over het hoofd en daar maak je een baby niet blij mee, helemaal niet als ze nog zo klein zijn. Ik gebruik al vanaf het begin overslagrompers en Costes vindt dat heel fijn. Inmiddels kan ik nu wel iets over haar hoofd doen, zoals een t-shirt, maar in het begin toen ze nog heel klein was vond ze dit niet prettig en ik vond het zelf ook heel lastig! Je wilt dan heel voorzichtig doen en dat lukt niet echt met zo’n romper die over het hoofd moet. De overslagrompers zijn in het begin wat lastig (veel knoopjes ;-) ), maar zodra je in de gaten hebt hoe het werkt is het easy.

Hydrofieldoeken van Aden & Anaïs– Deze hydrofieldoeken heb ik gekocht toen ik in Londen was. Ik zag de doeken en vond ze prachtig. Waar de normale hydrofiele doek gewoon wit is heeft deze doek mooie printjes en in mijn geval een gouden tintje. Ik heb namelijk de roze met gouden en wit met gouden doeken. Naast hun mooie uiterlijk zijn ze ook extreem zacht. Dat is de reden dat ik ze zo fijn vind.

Cybex CloudQ plus– Het autostoeltje onder de autostoeltjes wat mij betreft. Door het gave design is hij een echte eyecatcher. De plusvariant is voorzien van een luxere stof dan de gewone cloudQ en dat maakt het zitje echt een stuk mooier. Je kunt het stoeltje uitschuiven in de ligstand, waardoor je baby er langer in kan liggen. Ik heb hier erg veel plezier van en dit veel gebruikt tijdens de eerste maanden.

Najell Omni– De draagzak van Najell vind ik mijn fijnste drager. Ik heb er meerdere, maar kies toch elke keer voor deze. De draagzak is gevoerd bij de heup- en schouderbanden en biedt hierdoor meer comfort. Echt fijn als je je baby draagt, want ik vind het mega zwaar! Door de voering verlicht het het dragen.

En last but not least ben ik erg blij met mijn designer-tas die ik als luiertas gebruik! De Keepall van Louis Vuitton. I love it!

 


 

 

Geef een reactie

Top this week