Beauty Baby That's all

Wat ik gebruik voor mijn haar op vakantie

Wat gebruik ik voor mijn haar:

Terwijl ik dit typ zit ik in de zon, in BALI! Dit betekent urenlang bakken en in het zwembad hangen met een cocktail binnen handbereik. Maar ook surfen, duiken én op avontuur gaan door het drukke verkeer met een scootertje om op de mooiste plekjes uit te komen. Allemaal heerlijk voor mij maar wat minder voor mijn lokken. Gelukkig was ik goed voorbereid en heb ik de zon producten van Keune meegenomen. Elke avond was ik hier mijn haar met de ‘Keune Sun Shields Shampoo’. Deze shampoo verwijdert resten van zonproducten, zeewater en chloor. Ook zit er een wondermiddeltje in dat je je haar na het wassen even lekker door kan kammen. Want na die stranddagen en scootertochtjes ziet het eruit alsof ik een maand op de straat heb geleefd. Niks geen naturel beachy look hier. Dus deze shampoo in combinatie met de Tangle Teezer borstel is voor mij echt belangrijk. Daarnaast gebruik ik ook de ‘Keune Sun Shield conditioner’ om mijn haar nog even een extra boost te geven.Ik gebruik dit als een soort masker en klein verwenmomentje voor mezelf: Na het wassen maak ik mijn haar handdoek droog en breng ik deze conditioner aan. Kam het vervolgens voorzichtig door en laat het 3 minuten inwerken. Daarna uitspoelen en m’n haar voelt weer lekker zacht en ziet er glanzend uit.

In mijn strandtas zit:

Naast zonbescherming voor de huid neem ik ook de ‘Keune CARE Sun Shield Oil’ mee. Dit gebruik ik gewoon tegelijk met mijn zonnebrand. Want waarom zou je je huid beschermen maar je haar niet? Deze olie heeft een beschermingsfactor 8 en is geschikt voor haar én huid. Het beschermt m’n haar en zorgt voor glans en volume. Ik hoef me hier in Bali dus geen zorgen te maken hier over mijn haar. O, wacht.. waar eigenlijk wel over? ;-)

Geef een reactie

Top this week