Beauty Baby That's all

Heatwave survival guide for your hair

In de zomer heb je natuurlijk wel wat beters te doen dan een half uur voor de spiegel staan om een good hair day te creëren. Want wat doe je eigenlijk met je haar als je een dagje naar het strand of zwembad gaat? Ik laat jullie zien wat mijn favo beach hair look is. Wat én goed blijft zitten de hele dag en je eindigt met goddelijke beach waves plus die Gin Tonic.

Stap 1
Ik was mijn haar in de zomer het liefst met de Care Sun Shield shampoo én conditioner van Keune. Die verwijderd namelijk perfect de resten van zonproducten, zeewater en chloor. En zorgt voor een goede bescherming voor mijn haar.

Stap 2
Ik spray een beetje Care Miracle Elixir Keratin Sprayr in mijn haar zodat ik het makkelijk door kan kammen. Dan laat ik het gewoon drogen want föhnen is echt killing voor mijn haar in de zomer. Daarnaast gaat de Care Sun Shield Oil mee in mijn strandtas. Om lekker bij te sprayen (Ook over het lichaam).

Stap 3
Dan prep het haar met de Blend Prep Spray van Keune (mag over de gehele lengte van het haar) en spray een leave-in conditioner op de punten voor extra verzorging.

Stap 4
Dan vlecht ik mijn haar in ala Lara Croft. Dit staat lekker beachy en is ook nog eens mega praktisch. Extra leuk is natuurlijk dat je einde dag de vlecht eruit haalt en verder niks meer aan je haar hoeft te doen. Zo kan je lekker aan de Gin-Tonic met goddelijke beach waves. Neem alleen even een Blend Sea Salt Spray en/of droogshampoo mee om die zogenaamde natuurlijke beach waves even aan te dikken ;-)

Geef een reactie

Top this week