Hotspots Lifestyle That's all

Hier moet je wezen in Londen

Al ben je er voor de 100ste keer, Londen verveelt je nooit. Genoeg te doen. Vriendlief en ik + ons gezellige doubledate stel hadden precies drie dagen. Ik krijg dan dus bijna een anxiety-attack omdat ik ALLES wil zien in die drie dagen. ‘Had ik maar een blog gelezen die even precies beschreef waar ik wezen moest in Londen’ dacht ik nog. Nou, hier komtie dan: Londen op z’n Dappies.

  1. Notting Hill

Ben je een Insta-insta queen dan weet je eigenlijk al dat je hier wezen moet. Die lieve roze huisjes waar menig blogger het liefst zelf zou wonen. Als ik de owner van het bekende huis ‘Number Twenty Five’ zou zijn zou ik 5 pond per keer vragen dat iemand een foto van mijn huis maakt. Dan kan je meteen gaan rentenieren. Geen grap, zoek maar eens op Instagram bij plaatsen ‘Notting Hill’.

  1. Portobello Road Market

Echt liefde. Liefde voor Notting Hill & Portobello Road Market. Naast het feit dat mijn romantische hartje hier ligt door dé film met Julia Roberts is de sfeer hier echt fantastisch. Mijn inner hoarder kwam ook echt naar boven met al die vintage juweeltjes. Ook kan je op elke hoek van de straat de beste snacks halen en stop je voor een koffietje even bij Joe & the Juice.

Ga trouwens niet opzoek naar ‘The Travel Book shop’ van de film want ieder souvenir shopje zegt dat zij het zijn ;-)

  1. Ours

Een van de beste restaurants waar ik ooit in mijn leven heb gegeten. De entree van het restaurant lijkt wel een ‘Stairways to heaven’ en daar is geen woord aan gelogen. Ik vind het een beetje een NYC rooftop idee hebben alleen dan zonder view (if you know what I mean) Je kan hier echt cosy zitten en de roddel gaat dat hier nu voormalig chef van het beste restaurant ter wereld werkt. Dus die risotto weet je wel te vinden en de wijnkaart vast ook wel. Ook is het een feestje om naar het toilet te gaan want er staat een prachtige rozen muur waar heel insta mee is gebombardeerd (slimme marketing). Enne, die spiegel en roze tegeltjes… Oh copy/past in mijn eigen huis please!

  1. Sketch

Deze onwijs gave tent ken je waarschijnlijk wel. Maar ik kon m’ niet overslaan in mijn rijtje. Echt, I LOVE it. De entourage is zo uniek, zo mooi en zo bijzonder. Alsof je in een sprookje bent beland. Zelfs de mensen die er werken zijn gecast op hun vreemde uiterlijk. En ik vind het dus mega stoer dat ze geen reclame bij de ingang hebben. Hebben ze gewoon niet nodig, hoe vet!

  1. Hakkasan

Again, in Londen weten ze precies hoe ze de boel aan moeten kleden. Echt een van de mooiste restaurants die ik heb gezien. Heel fancy, heel duur. Maar dan heb je wel de beste Dimsum ever.

Okay, ik wil terug.

Processed with VSCO with 4 preset

Geef een reactie

Top this week