Hotspots Lifestyle That's all

IBIZA HOTSPOT! “Experimental Beach”

Een laidback sfeer, mooie mensen en het Ibiza gevoel zijn een paar woorden die deze beachclub omschrijven. Ik wilde na een paar commerciële dagen bij de Harbour Club & Jockeyclub toch het echte Ibiza zien. Dus mijn vriendinnen en ik hebben de taxi gepakt naar Salinas (vlakbij het vliegveld). Bij de zoutvlakten aan het eind ligt Cap des Falco waar Experimental Beach zich bevindt. Heerlijke grote bedjes en een fijne service. Je kan er ook erg goed lunchen (beste carpaccio ever). Voor de Sangria liefhebbers onder ons: zeker bestellen! Het schijnt dat je daar een van de mooiste zonsondergangen van het eiland hebt. Wat ik mij heel goed kan voorstellen. Helaas hebben wij die niet gezien- als in elk uur nodig voor het optutten voor de laatste stap avond, meer dan logisch natuurlijk ;-)- 
maar de volgende keer zijn wij er zeker bij!

Van te voren wel even reserveren voor bedjes.

Enjoy!

Geef een reactie

Top this week