Beauty Baby That's all

Lokken zoals een Parisienne

Oui, oui Paris. Naast het eten van croissants en naast het genieten van de stralende zon in hartje Parijs is tijdens de lunch een (of twee) wijntje(s) bestellen pas de problème. Helemaal mijn stad dus. Maar er moest ook gewerkt worden (lees: shooten) en dat moest allemaal in één dag en door heel Parijs heen. Hoe blijft m’n haar dan de hele dag goed zitten? De producten van Keune hielpen mij door deze busy dag heen. Attention:

#1 Keune Blend Prep Spray

Diep van binnen ben ik eigenlijk gewoon een Parisienne want stijltangen en krultangen zijn niet aan mij besteed. Af een toe een kleine föhnborstel door m’n haar dat doe ik dan weer wel. Hierbij gebruik ik dan netjes een prep spray zodat het én de hele dag goed blijft zitten en m’n haar beschermd tegen de hitte van de föhnborstel.

#2 Keune Blend Volume Powder

Om een beetje die ‘je ne sais quoi’ look te creëren strooi ik een beetje volume poeder op m’n vingertoppen en masseer ik het door droog haar. Hoe meer fixatie hoe meer volume, kijk daar hou ik van. Perfect dus als je de hele dag op pad moet.

#3 Keune Blend Refreshing Spray

Ook fijn om mee op zak te hebben is de refreshing spray van Keune. Deze droogshampoo zorgt voor verfrissing en zorgt weer voor wat extra volume. En een heel groot voordeel van deze droogshampoo: het laat geen grijze waas achter. Merci beaucoup Keune ;-)

Geef een reactie

Top this week