Lifestyle That's all

Maak je ‘home office’ net zoals op Pinterest met Desenio.

Ik denk dat ik 99% van mijn vrije tijd mezelf vermaak op Pinterest en Instagram. Soms sneak ik het bij ‘werktijd’ erbij want het mag bij mijn job best onder research vallen vind ik. ;-) De meest prachtige home offices komen voorbij op deze socials en zoals je begrijpt wordt ik daar erg ‘needy’ van. Het is erg belangrijk dat je een fijn werk plekje thuis hebt als freelancer. Dit houdt je geconcentreerd, productief en georganiseerd de hele dag. Zonder dat je maandagochtend in een keer bedenkt om de weekend was of een grote schoonmaak te gaan houden (yes, this happens).

Naast een mooi bureau, een iMac en wat heerlijke insta-prularia hier en daar mag er ook best wat op de muur hangen om je ‘home office’ helemaal Pinterest-worthy te maken. Op de website van Desenio kan je kiezen uit deze prachtige plaatjes met bijpassende lijst. Recht toe recht aan ophangen is nergens meer voor nodig. Voor een nonchalante look kan je hier op de site genoeg ophang tips vinden. Daarnaast mag ik jullie verblijden met een kortingscode ‘DAPHISTICATED’ van 25%. Deze is geldig van 18 tot 20 april. Ik ben heel benieuwd naar jullie keuze dus heel leuk als jullie mij willen taggen in het resultaat. OK, nu weer aan het werk.

Geef een reactie

Top this week