Fashion File That's all

Met ECCO COOL 2.0 de lucht in

Met ECCO doe ik eigenlijk altijd mega toffe dingen. Zodra er een nieuwe mail in m’n mailbox plopt voor een samenwerking weet ik eigenlijk van te voren al dat het iets heel cools is. En ja hoor, nu weer: Of ik mee wilde indoor Skydiven om de nieuwe ECCO COOL 2.0 sneakers te testen. Naast dat ik natuurlijk nooit nee zeg tegen hippe sneakers was het skydiven ook altijd al een bucketlist dingetje voor mij.

ECCO COOL 2.0

Laten we het eerst eventjes over de sneakers hebben. Er zijn twee kleuren, zwart en wit. Ik had gekozen voor wit want vond het wel bijpassend voor de Skydive. Deze sneakers zijn voorzien van GORE-TEX SURROUND Technologie, no worries ik snapte er ook niks van. Maar dit betekent dat ze 360 graden ademend vermogen bieden. Dat betekent dus dat je hele dag lekker op wolkjes loopt zonder enige transpiratie. LOVE IT.

SKYDIVEN

Het Skydiven moet je een keer gedaan hebben in je leven. Je begint met een introductie filmpje zodat je precies weet hoe je je moet bewegen om hoog te blijven (en dat wil je!). Probeer echt een beetje op te letten want vragen stellen gaat niet in de luchttunnel doordat je elkaar daar niet verstaat. Daarnaast gingen we achter elkaar de tunnel in voor een minuut en dat vijf keer achter elkaar. Echt een mega toffe ervaring! Staat het nou ook op jou bucketlist? Kijk dan even op mijn Instagram en reageer op de foto van ECCO. Ik geef namelijk twee kaartjes weg voor een Indoor Skydive ervaring in Utrecht! May the odds be in your favor ;-)

 

Geef een reactie

Top this week