Beauty Baby That's all

MICRO BEAUTY BLOGGER MET GOODIEBOX

Als je mijn blog volgt ben je waarschijnlijk nét zo gek op beautyproducten als dat ik ben. Gelukkig mag ik voor mijn werk veel uittesten, wat echt een meisjesdroom is. Maar je hoeft niet persé blogger te zijn om dit te kunnen doen. Wordt nu een Micro Beauty Blogger met GOODIEBOX ;-)

GOODIEBOX is namelijk vanuit Kopenhagen komen overwaaien naar Nederland. En we weten allemaal dat die Deense dames over het algemeen een stukje verder zijn qua beauty-trends dan de dames hier in Nederland. Met dit concept ontvang jij 12x in het jaar een GOODIEBOX waar vijf tot zeven producten in zitten van de meest heerlijke beauty merken die afgestemd zijn op elk seizoen.

Elke maand nieuwe beautyproducten volgens de laatste trends. Dat gun ik jullie natuurlijk allemaal. Met mijn code; DAPHISTICATED ontvangen jullie ook nog eens een Starskin gezichtsmasker erbij cadeau. En guys, deze is echt echt heerlijk! Kom maar door met die wintermaanden… Met heerlijke Netflix beauty avondjes in het vooruitzicht. Ja, gewoon vanaf de bank. Want de GOODIEBOX wordt gewoon lekker thuisbezorgd.

Word nu member van GOODIEBOX en geniet van jouw eerste verwenmoment (elke maand opzegbaar)

Geef een reactie

Top this week