Beauty Baby That's all

Mijn favo winter wondermiddeltje van Lancôme

 

Ik denk dat menig vrouw wel een liefde voor Parijs heeft. Het is een romantische stad door de architectuur van de prachtige oude gebouwen, het passievolle o zo zoet klinkende taaltje en het onbereikbare sfeertje wat er hangt. Daarnaast bevalt de attitude je-ne-sais-quoi mij harstikke prima. Misschien zijn daarom Lancôme en ik wel zo’n goede match. Voor Lancôme is de je-ne-sais-quoi-stijl van de Francaise ook heel belangrijk. Vooral geen gedoe als in -uren voor de spiegel. Maar wel mooi zijn, naturel mooi.

Precies zo is mijn beautyritueel. Hoe meer ik uit een potje kan halen, hoe beter. In de winter heeft mijn huid vaak net wat meer zorg nodig dan normaal. Net zoals dat ik zelf onrustig wordt van de kou, wordt mijn huid dat ook.

 Advanced Génifique Sensitive

Ik mocht het nieuwe serum van Lancome uittesten en moest de afgelopen dertig dagen deze gebruiken om de balans van mijn huid te herstellen. Het geheime middeltje in dit serum is Ferulinezuur. Dit is nooit in huidverzorging te vinden omdat het moeilijk te stabiliseren is. Daarom wordt het geisoleerd in een booster dop die je moet activeren wanneer je aan de behandeling begint. Ik gebruik het onder mijn nachtcreme en overdag een klein druppie in m’n foundation. Als foundation gebruik ik de Teint Idolé Ultra, deze is erg matte – wat ik heel erg mooi vind maar geeft door het serum toe te voegen op de juiste plekjes wel die glans. Match made in Heaven… of eigenlijk in Parijs. Maar dat is praktisch hetzelfde. 

 

Geef een reactie

Top this week