Beauty Baby That's all

Mijn liefde voor kerstverpakkingen – Lancome

Toen ik als zestien jarig meisje bij Ici Paris werkte was de maand December mijn favoriete maand om te werken. Het was altijd mega druk maar ook super gezellig én en en de kerstverpakkingen waren altijd to die for. Ik kon mij de hele dag onderdompelen in de fijnste geuren, mooiste make-up (verpakkingen) en voelde mij altijd een klein prinsesje als we ons kerstpakket ontvingen. En nu nog, de mooiste merken pakken elke kerst weer flink uit en zorgen voor een maand en een beauty-repertoire vol goud en glitter.

Deze week ontving ik een prachtig kerstcadeautje van Lancome. De mega schattige verpakking ga ik natuurlijk voor àltijd bewaren (hoarderlife) tot de grootste ergenis van mijn liefje. Die zich steeds meer begint af te vragen waarom ons moderne appartementje in een poppen huis aan het transformeren is.

Ik opened de box en vond als eerst ‘La Palette Des Rêves’. Een prachtig oogschaduw-palette met nude & smokey tinten! Ook zat er nog een ‘Petit Trésor’ in, een kleine oogschaduw in een lichte tint en als klapper op de vuurpijl de ‘Cushion Highlighter’ die zorgt voor een instant glow op je gezicht. Die highlighter on fleek zit wel goed deze kerst dus.

Deze limited editions gaan in de maand December als warme broodjes over de toonbank. En ik kan het weten, want ik heb ze vier jaar lang met liefde voor je afgerekend.

IMG_1471 IMG_1473IMG_1476

Geef een reactie

Top this week