Fashion File That's all

My spring kicks #ReebokxFACE #zalandostyle

Alle beautylovers en sneakerfreaks kunnen een feestje gaan vieren: Reebok en het cosmetica merk FACE Stockholm hebben hun krachten gebundeld. Wat mij betreft een gouden duo! Door aan de sporty spice vibe van Reebok een vleugje Scandinavische beauty toe te voegen is de Reebok Freestyle collectie tot een stunning resultaat gekomen. Ik heb gekozen voor deze lichte sneakers maar deze prachtige ‘high-kicks’ zijn in vijf colorways verkrijgbaar. Ik ben zoals je ziet helemaal klaar voor een dagje in de zon op het terras. Mijn shortje is van het merk Levi’s en mijn nieuwe favoriete ruffled blouse is van The Kooples. Om het helemaal af te maken draag ik een hoedje van Ralph Lauren.. Nu alleen nog die Gin-Tonic en een gelukkiger mens kun je mij niet maken ;-)

Shop jou favo spring kicks hier.

Geef een reactie

Top this week