Lifestyle That's all

Naturalicious brings out the best

Blenderstress

Een paar weken geleden begaf mijn blender het tijdens een van mijn weekelijkse juice momenten. Prima, dacht ik. Ik was toch al helemaal klaar met dat ding want op de een of andere manier kon ik de blender én mijn keuken nooit schoonhouden bij het maken van mijn gezonde sapjes. En dat terwijl je zo gezond en goed bezig wil zijn. ‘Maar hoe ga ik nu die vitamines aanvullen?’ Dacht ik. Een nieuwe blender kopen zag ik al niet zo zitten. Maar alsof ze me daarboven hadden gehoord: er verscheen een mailtje in mijn inbox van Naturalicious. Naturalicious is ‘s werelds eerste hi-tech health company, door gebruik te maken van innovatieve technologieen zorgt Naturalicious ervoor dat de kwaliteit van rauwe juices verbetert wordt. Geen extra suikers, smaakstoffen of concentraten maar puur groente en fruit sap. En ook nog eens betaalbaar! En het beste nieuws: De ‘cold pressed juice box’ was coming my way..

Naturalicious superwoman

Naturalicious kwam op het juiste moment! Drink clean, stay clean is het motto en dat zonder rommel in de kitchen, yes yes yes! Na mijn lesjes ‘body pump’ en ‘body attack’ ben ik meestal een beetje water-moe (is dat een woord?) en drink ik normaal gesproken mijn eigen gemaakte juice. Wat eigenlijk een verlenging van mijn work-out is want man, man, man. ;-). Maar nu gingen mijn favorietjes van Naturalicious mee in mn sporttas. Heerlijk en mega gezond! De ‘Whey Cool’ smaak is mijn fave. Deze bevat appel, framboos, bietjes, aarbeien en proteinen. Ik ben fan!

Ps: Mochten de winterblues je al te pakken hebben gekregen of wil je preventief aan de slag gaan deze te vermijden. Naturalicious is mineralenbom die je ultrasterk maakt. De meest gezonde manier om jezelf te superchargen. It brings out the superwoman/men in you ;-) Zo kom jij die winter wel door! Cheers.

naturalicious naturalicious naturalicious

Geef een reactie

Top this week