Fashion File That's all

Shoppen bij Omoda

We hebben het nog niet officieel naar buiten gebracht dus dat doen we nu dan maar: Omoda en ik zijn een setje. Maar stiekem ben eigenlijk al een tijdje ‘Omoda ambassadeur’ daarom zien jullie het waarschijnlijk vaak voorbij komen op Instagram. Een perfecte oplossing voor mijn compulsieve schoenenkoopdrift want elke maand staat de ‘schoenenfee’ voor mijn deur.

Mocht je Omoda niet kennen (SHAME ON YOU) dit de beste shoe-shop van Nederland met een mega schoenen imperium. Elke maand kijk ik eventjes bij de ‘New Arrivals’ en ben ik meteen op de hoogte van de nieuwste trends. Maar ook op het blog van Omoda zijn vaak tips & tricks te vinden van bijvoorbeeld Anna Nooshin over hoe je bepaalde schoenen het beste kan combineren. Een van mijn favoriete Omoda merken is: Kendall + Kylie. Deze schoenen zijn zo stijlvol en zitten vaak ook nog goed. In hoeverre een tien centimeter hak goed kan zitten natuurlijk. ;-)

Nou heb ik een tip die ervoor zorgt dat jij die muiltjes voor een fijn prijsje in je schoenenkast kan zetten. Als je eventjes hier kijkt zijn er verschillende coupons die je kan gebruiken bij Omoda zoals ‘20% korting bij Omoda’ en je kan ook een cadeaubon ontvangen voor je verjaardag. Enjoy the shoe shopping!

Geef een reactie

Top this week