Fashion File That's all

Shoppingqueens opgelet: Mega hoge kortingen op Prime Day!

Shoppingqueens opgelet: Mega hoge kortingen op Prime Day!
Yes, goed nieuws voor alle shopping queens en koopjesjagers in Nederland én België. Er wordt hier namelijk een nieuw shopping fenomeen gelanceerd. Een beetje zoiets als Black Friday maar dan anders. Namelijk: Prime Day. Dit wordt mogelijk gemaakt door een van de grootste web-winkels ter wereld die je waarschijnlijk als echte shop liefhebber wel kent: Amazon.
Een onderdeel van Amazon is de ledenservice Prime, waarmee je profiteert van gratis bezor-ging, snelle levering en hoge kortingen. Dit jaar komt daar voor het eerst in ons land iets nieuws bij: Prime Day. Deze dag gaat plaatsvinden op 16 juli aanstaande en het wordt groots en gewel-dig en natuurlijk gun ik jullie om hier een onderdeel van te zijn. Want enorme kortingen op dui-zenden producten, dat wil toch iedereen?
Ik ben deze maand op Aruba te vinden dus daarom heb ik deze ‘Island Essentials’ al even op een rijtje gezet voor mezelf. Deze ga ik proberen te scoren op Prime Day!

Elisabeth Arden Cleansing

Dé creme van Elisabeth Arden behoort al jaren tot een van mijn ‘travel essentials’ maar deze cleansing scrub is echt het beste wat je kan gebruiken voor je huid op vakantie. Zodat je dat kleurtje rustig en mooi egaal op kan bouwen. En je extra lang van je zomerkleurtje kan genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My Carbon heuptas voor hardlopen

Perfect als je er ook van houdt om lekker te sporten op vakantie. Deze heuptas gebruik ik om mijn iphone in te doen. Vind het toch fijn om deze bij me te hebben met sporten en ook is het handig als je een lekker muziekje wilt luisteren.

 

 

 

 

 

Ola Plex masker

Vriendinnetje van mij gebruikt dit en zweert hierbij. Misschien heb je er al meer over gehoord maar olaplex blijkt de hair saver te zijn voor heel veel dames. Ik MOET deze ook echt gaan proberen!

 

 

 

 

 

CC creme

Op vakantie draag ik geen foundation maar heb ik liever iets lichts op mijn huid. Deze CC creme is echt fantastisch voor een kleine dekking en accentueert je teint heel mooi.

 

 

 

 

Badpak New Look
Als mega badpak fan kan deze natuurlijk niet in het rijtje missen.

 

 

 

 

Witte blouse
De witte blouse is echt een trend deze zomer. Het liefst laat je de paar onderste knoopjes open en knoop je je blouse op tot je navel. Heel classy met een mooi shortje eronder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Havaianas
Never go on vacation without Havaianas ;-)

 

 

 

Om te kunnen shoppen op Prime Day heb je een Prima abonnement nodig. Amazon Prime is de eerste 30 dagen gratis. Tot 30-09-2018 kost het abonnement 3,99 per maand en daarna 5,99 per maand. Opzeggen kan altijd!

Geef een reactie

Top this week