Beauty Baby That's all

Tom Ford’s best highlighter revealed

Een van de eerste make-up producten die ik ooit heb gebruikt was een highlighter. Dit was geheel onbewust want ik was een jaartje of zeven en bekeek de videoclip ‘Moi Lolita’ van Alizee. Daar zag ik dat ze haar lippenbalsem ook een beetje op haar jukbeenderen deed. Dit was vervolgens het eerste en enige wat ik deed qua make-up op die leeftijd. Dus als jarenlange opinieleider van de highlighter ;-) mag ik met zekerheid zeggen dat ik de beste highlighter ever heb gevonden namelijk de: Tom Ford Shade & Illuminate, Intensity One. Dit is een mega sjieke contour kit en kan je gebruiken om bepaalde zones op te lichten en schaduw te creeeren. De heldere tint in het doosje vangt het licht zo goed op je gezicht dat je een mega sexy glow op je jukbeenderen creëert. Zo zit die highlighter zeker weten on fleek.

Geef een reactie

Top this week