Lifestyle That's all

Why we should get a dog right now! Thanks to Dyson

Dyson en ik zijn een match. Waarom? Het merk Dyson begrijpt bijvoorbeeld heel erg goed dat hightech niet persé lelijk hoeft te zijn. Hoe vervelend is het dat vaak die grote noodzakelijk aparaten in je huis lelijk zijn. Het kan ook anders, bewijst Dyson. De Dyson Pure Cool Link is bijvoorbeeld functioneel en knap! Hoe kan je een luchtverontreiniging nou knap noemen? Nou kijk zelf maar… Wat een onwijs cool design. Daarnaast past de Dyson op een velletje A4 dus er is altijd wel een plekje voor!

Sinds een tijdje reinigt maatje Dyson de lucht in onze slaapkamer waardoor het net lijkt alsof er de hele dag een raam open heeft gestaan. De slaapkamer is toch wel de plek waar het fris moet zijn want over het algemeen breng je hier de meeste tijd door. De Dyson Pure Cool Link zorgt ervoor dat 99,95% van de vervuilde deeltjes uit de lucht worden gefiltert. Je kan deze ook volledig bedienen met je smartphone-appje dat precies laat zien wanneer je deze het beste aan kunt zetten. Je kunt zelf instellen of je ‘m wil laten draaien of versnellen en je kunt het apparaat via je bedje aan en uitzetten. Als je er niet teveel mee bezig wil zijn kies je voor de automatische stand. Hier laat je maatje Dyson je nooit in de steek. Hij controleert zelf de luchtkwaliteit in huis en past de luchtstroom hierop aan. PUR-FECT!

Perfect dus voor mensen die een allergie hebben. Nog een reden waarom Dyson en ik een match zijn. Laat vriendlief nou een allergie hebben voor hondjes en ik heel graag een baby-pup in huis zie rondlopen. Dus, schat? Het is bijna kerst… Nemen we nu een hondje? Jou allergie is met de Dyson in huis geen reden meer hoor..

Schermafbeelding 2016-12-22 om 15.04.28

Geef een reactie

Top this week