Beauty Baby Lifestyle That's all

Meet my new lover, Mr. Big

BIGGGGG NEWS: Het is nog vers maar ik weet het echt zeker; dit is de liefde van mijn leven. Het voelde al heel snel fijn en vertrouwd. Hij weet precies waar ik naar verlang en geeft me exact wat ik nodig heb. En wat ook niet geheel onbelangrijk is: Hij is groot, heel groot.. You know the saying ‘The bigger the better’ right?

Nee, ik heb het niet over een man maar over dé nieuwe mascara van het merk Lancome, namelijk: Monsieur Big. I know, heel erg ‘Sex and the City’ en dùs heel erg mijn ding. Deze mascara zorgt voor 12x meer volume en blijft de hele dag zitten. Trust issues zijn bij deze Mr. Big dus niet nodig ;-)

Mijn zoektocht naar de perfecte mascara is bij deze dus voorgoed voorbij. Volume is iets wat we allemaal willen en thank god is met de Mr. Big mascara in huis die enge wimper kruller ook niet meer nodig. Dit doet me denken aan dat ik vroeger elke dag zo’n ding uit m’n make-up tas toverde en even m’n wimpers ertussen klemde. Mijn vader was een keer totaal in paniek omdat die dacht dat ik mijn oog eruit zou halen. Dit was uiteraard een hilarische situatie maar moet hem wel meegeven dat zo’n ding er best creepy uit ziet en ook niet heel goed voor je wimpers is. Beetje zoals een fout vriendje die je vader niet zo ziet zitten. Gelukkig kan ik Mr. Big wel prima aan m’n ouders voorstellen.

Nu we allemaal de begin tune van de Sex and the City in ons hoofd hebben (mocht je dat nog niet hebben, heb je het nu vast) wil ik m ook aan jou voorstellen. Meet Monsieur Big, forget about the others.

Geef een reactie

Top this week